Esa Y Oski Jorma T Juhani S Kai L Jouko K Taisto L Seppo U Zeke V Harri M Pasi L Harri R Eko
0
Ei ketään

Kommentoi...

Esko

Otteluraportti KelA-Tarmo 6-0.Pallonhallinta oli heti alusta alkaen hallussamme ja jatkui läpi ottelun.Hyvästä latautumisesta ehkä johtuen ensimmäinen maalintekopaikka oli jo ensimmäisen hyökkäyksen jälkeen ja sittenhän niitä seurasi jatkuvasti.Taukolukemat 4-0 olivat oikeutetut ja olisivat voineet olla suuremmatkin.Toisella jaksolla sama tahti jatkui,mutta vastustaja kyllä puolusti alistumatta.Omalta osaltamme olisimme voineet päästä pidempiin syöttöketjuihin,jolloin olisivat väsyneet vielä enemmän ja loppulukemat olisivat olleet suuremmat.Ei tätä puolustuspeliä voi oikeastaan kommentoida, kun meidän maalilla ei oikeastaan ollut vaaran paikkoja,mitä nyt pari kertaa tuli harhasyöttö omalla puoliskolla, johtaen jonkinmoiseen vaaratilanteeseen.Unohtakaa tämä ja alkakaa keskittyä Dicken peliin,missä meidät nuijittiin maanrakoon kotona.

Esko

Näissä jäljellä olevissa otteluissa ratkaistaan sijat 2-5.Dicken oli keväällä todella tehokas maalinteossa johtuen ensisijaisesti siitä,että 20 metrin tasolla omasta maalistamme miesvartiointi petti useasti.Siis jokaisen olisi löydettävä oikea mies vartoitavaksi 2-3 metrin etäisyydeltä kauempana maalista ja boxissa täyskontaktissa.Hyökkäyspelissähän ja pallonhallintapelissä oltiin lähes tasapäisiä.Kanssapelaajien ohjaaminen huudoin on ensiarvoisen tärkeää.Prässipeli keskikentästä alussa kunnes nähdään mitä alkaa tapahtua.Aloitetaan alkuverryttely puolituntia ennen ottelua,ja silloin lisää taktiikasta.Kokoonpanoilmoitus siirtyy kunnes kuulen Remin kuulumiset illalla.

Esko

Mennään tähän otteluun seuraavin pelipaikoin mv Harri R,jonka kautta pelataan kaikki mahdolliset pallot, alakerrassa,oikea puolustaja Esa ja Seppo ,vasen puolustaja Jorma ja Zeke,keskuspuolustaja Juhani ja Harri M,keskikenttäpelaajat Kai,Osmo,Jouko,joista yksi aina vaihdossa,kärkipelaajat Taisto ja Pasi

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.