-ari-

Taisto ilmoittautui in

Jalan kunto ratkaisee

Esko

Otteluraportti Kela-KuV 0-2.Oli vastassa sarjan kärkijoukkue ja sen huomasi.Täysi rosteri pelaajia ja yksi alaikäinen.Meillä 11 pelaajaa,joista pari vammaista.Ensimmäinen jakso oli tarkkaa puolustuspelaamista osaltamme ja eivät vastapuolella saaneet kummoistakaan aikaiseksi,lukuunottamatta tätä nopeasta kulmapotkusta tehtyä maalia.Toisella jaksolla alkoi tämä vastapuolen rosterin laajuus näkyä,mutta ei kuitenkaan merkittävästi,sillä jokainen näytti tekevän työtä todella antaumuksellisesti.Erityismaininta tälle keskikenttäpelaamisellemme,joka pystyi tasapäiseen taisteluun työpaikallaan ja useasti jopa hallitsivat aluetta.Oli kyllä hienoa katsoa, kun vaihtoon tultiin henkihieverissä.Vastustaja loi toisella jaksolla muutaman lähes varman maalipaikan,mutta maalivahtimme oli mies paikallaan.Kyllä tämä lopputulos oli oikeutettu,mutta mahdollisuuksia olisi ollut meilläkin muutamaan maaliin.

Esko

Saavutaan pelipaikalle taas puolituntia aiemmin klo13.30,että ehditään valmistautua.Valttihan on sarjakärki,mutta meillä on puolustettavana kevätkierroksen voitto heistä.Valtti on taktisesti sarjan paras joukkue,joka osaa syöttöpelin ja kierrätyksen erinomaisesti,onhan heillä joukkueessaan Suomen kaikkien aikojen menestynein valmentaja.Puolustusprässiä ei missään nimessä kannata tehdä puolirajan yläpuolelta vaan vetäytyä ja kun kiinni mennään se tehdään koko joukkueen voimin.Yritetään noudattaa näitä moneen kertaan esitettyjä asioita erikoistilanteissa,vaihtamisessa, toisten auttamisessa huudoin jne.Voitto tästä ottelusta pitää meidät mukana kärkitaisteluissa,häviö taas johtaa kamppailuun himmeimmistä mitaleista.Pelipaikat mv Pekka,oikea laitapuolustaja Jussi ja Zeke, vasen laitapuolustaja Esa ja Teva,keskuspuolustaja Harri R ja Harri M,vasen keskikenttä Osmo ja Jouko,oikea keskikenttä Kai ja Pekka P,kärkipelaaja Tate ja Pasi.Peliaikojen jaon ohjeistus taktiikkapalaverissa ennen ottelua.