Ilmoittautumiset

13
Juhani S Esa Y Pekka R Jorma T Pasi L Remi Oski Zeke V Jouko K Harri M Pekka P Pertti L Eko
8
Monzi Teva Harri R Kai L Kalle P Taisto L Tero M ari j
1
Seppo U

Kommentoi...

Jouko ilmoittautui in

Jos akilles ja selkä kestää

Ari

Duunit painaa päälle ennen lomia, joten en ehdi kentän laidalle kannustamaan. Saikka toimii joukkueen johtajana. Tsemppiä peliin.
Hyvää Kesää ja Juhannusta kaikille.

Esko

Hienoa,että saadaan tähän kevätkauden viimeiseen otteluun iso määrä pelaajia mukaan.Otteluun on mukava lähteä kahden voitetun vieraspelin jälkeen.Muistuttaisin kuitenkin siitä viimevuotisesta MauPa-ottelusta,jossa meillä oli toistakymmentä melko varmaa maalipaikkaa,mutta niin vain häviö koettiin.Oleellista on juuri nämä pitkät syöttöketjut,jotka ns.syövät vastustajaa.Aina tulisi löytää se varmin vaihtoehto,sillä pallon menetys helposti on aina iso virhe.Pelipaikat mv Pekka 1.puoliaika ja Pertti 2.puoliaika.Oikea laitapuolustaja Pekka P ja Zeke vaihtaen.Keskuspuolustaja ja vasen laitapuolustaja Harri,Jorma ja Esa,Harri tai Jorma aina keskellä ja yksi heistä vaihdossa.Keskikenttäpelaajat Osmo,Jussi ja Jouko,joista yksi vaihdossa.Keskushyökkääjä Pasi ja Remi vaihtaen.Muistutus taas,lyhyet vaihtoajat ja avustushuudot kanssapelaajille.Vaihtoon spurtaten ja käsi ylös tullessa.Maalipotku ja kulmat lyhyenä.Heitot laitapuolustajille.Tätähän on ohjeistettu jatkuvasti.Ja sitten taas paikalle 13.30 ,juoksulämmittelyä,venyttelyä ja pallottelua.

Esko

Korjaus edelliseen,siis koski kotiottelua Kamppia vastaa,jossa hävittiin lähes täydellisestä pallonhallinnasta huolimatta.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Pelaaja 12 7
Valmentaja 1 0
Yhteyshenkilö 0 1
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 13 Out 8
Edellinen / Seuraava In Out
Matsi Ke 5.6. klo 20:00 15 7
Matsi Ke 12.6. klo 14:00 12 10
Matsi Ke 19.6. klo 14:00 13 8
Matsi Ke 14.8. klo 19:30 14 8
Matsi Ke 21.8. klo 00:00 7 7

Näytä kaikki tapahtumat