Harri R Esa Y Monzi Juhani S Jouko K Kai L Oski Taisto L Tero M Remi Pertti L Zeke V Eko

Ronimuksella 10 Remille
Nämä ottelupöytäkirjassa ja näillä pelataan.
Saikka joukkueenjohtaja.

Esko

Otteluraportti KUV-Kela 4-0-Valmistautuminen otteluun sujui jo paremmin kuin edeliskerralla,tyydyttävästi.Näiden alkuvalmistelujen tarkoitus on moninainen,mutta karkeasti ottaen se,että joukkue on sekä fyysisesti,että psyykkisesti parhaassa valmiudessa yksilö- ja joukkuetasolla.Alku ei kuitenkaan mennyt suunnitellusti,vastustaja oli ennakoitua parempi,kotikentällään ja meiltä oli edellisotteluun verrattuna kolmannes pelaajista vaihtunut.Maalitilanteet menivät selvästi heidän edukseen,joskin meillekin syntyi pari erinomaista mahdollisuutta.Itse pallonhallintapelissä olivat lievästi edellä.ihmeellistä tämä joukkuedynamiikka,kun toisella jaksolla tilanne muuttui täysin.Pallonhallinta siirtyi ajoittain jopa täysin meille.Maalintekotilanteita oli tasaisesti kummallakin, jopa lähes puolitusinaa,mutta jakson lopputulema 0-0.Huomiotta ei jäänyt se tosiasia,että vammojen takia ei kaikkien suorituskyky ollut maksimaalinen.Vaihtoaikojen noudattaminen sujui kohtalaisen hyvin,ei kuitenkaan kaikilta osin.Kellotussysteemi kaipaa kehittämistä.

Taisto ilmoittautui in

Todennäköisesti en pelaa reisi taas valtti matsissa paskaksi

Esko

Huomiseen otteluun saapuminen klo 19.30.Valtti näyttä pelanneen kummallisen heikosti mm. tasapeli kotona Lohjaa vastaan,mutta tähän ei voi tuudittautua.Lähdetään puolikentän prässistä,ja katsellaan voidaanko nostaa sitä.Pelataan erikoistilanteet totutusti.Vaihtoajan pituus taas max 2min.mutta tietysti tilanne huomioiden.Pelisysteemi mv,kolme puolustajaa kaksi keskikentällä ja kärkipelaaja.Kanssapelaajille ohjaavaa apua kuuluvin huudoin kuten myös vaihtoon tullessa.Pelipaikat mv.Pertti,oikea laitapuolustaja Esa,Zeke.Vasen laitapuolustaja Tero,Jussi.Keskuspuolustaja Reima,Harri.Keskikenttä Osmo,Kai,Jouko,mahd.Tate.Kärkipelaaja Remi,Pasi.